Advertisement

Tornádó Csehország - Képtár - Időkép : Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból:

Tornádó Csehország - Képtár - Időkép : Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból:. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Halálos tornádó pusztított Csehországban
Halálos tornádó pusztított Csehországban from www.szabadeuropa.hu
Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan.

Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette:

A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. 29 fokos a balaton vize. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül.

Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott.

Ítéletidő: tornádó Csehországban, közel 30 millió eurós ...
Ítéletidő: tornádó Csehországban, közel 30 millió eurós ... from mfor.hu
A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. A templomnak nincs se tornya, se.

Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is.

Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette:

Görbeéri tó 12.09. - Időkép Képtár
Görbeéri tó 12.09. - Időkép Képtár from www.idokep.hu
A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra.

Posting Komentar

0 Komentar